Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ öğrencilerinden TEKNOFEST başarısı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Supernova Roket Team, TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması’nda başarı elde etti.

Türkiye’nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmalarda belli kategorilerde sonuçlar açıklandı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Havacılık ve Uzay Topluluğu da yarışmaya katılan takımlar arasında yer aldı. TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması Orta İrtifa Kategorisi’nde yarıştı. Havacılık ve Uzay Topluluğu takımı Supernova Roket Team, Ön Tasarım Rapor Aşaması’nda ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ana yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması’nda desteklerini esirgemeyen Marmara Organize Sanayi Bölgesi’ne teşekkür eder, başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.” açıklaması yapıldı.

HABER MERKEZİ