Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ öğrencileri “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda” finalist 

Bu yıl Yüksek Lisans

Bu yıl Yüksek Lisans öğrencilerinin de başvurduğu TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda”, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri finale kaldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, TRT tarafından düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda” finale kaldı. 2015 yılından itibaren düzenlenen yarışmada bu yıl yüksek lisans öğrencilerinin başvurularınında kabul edildiği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda, öğrencilerin farklı kategorilerde projelerde sergiledikleri dört proje finali garantiledi. 

Finale kalan öğrencilere ise 2 Ekim 2023 Pazartesi günü ödül töreni gerçekleştirilmesi planlanıyor. Yarışmada farklı kategorilerden başarı elde eden isimler ise sırasıyla; Sıla Solaklar ve Ayşegül Mballo, “Arjantinli Romancının Türkiye Tutkusu” isimli projeleriyle internet haberi kategorisinde, Yüksek lisans öğrencisi Ünzile Bakar, “Sessiz Kızlar” adlı projesiyle aynı kategoriden finale kaldı.

Podcast kategorisinde ise “Sanatın Ucundan” adlı projeleriyle Berkay Varol ve Cansu Yıldırım ile internet sitesi kategorisinde Ömercan Aktaş “yenimedyablog.com” isimli projesiyle finalde yarışmaya hak kazandılar.

Haber:Selin Girgin