Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ öğrencileri mesleğe ilk adımı attı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde (BANÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giydi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri için Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi. Öğrencilerin mesleklerine ilk adımı atmasını temsil eden tören Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlendi. Törene; Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

“İLK ÖNLÜK REKTÖR BOZ TARAFINDAN GİYDİRİLDİ”

Öğrenciler için büyük bir anlam ifade eden törende bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, öğrencilere eğitim ve meslek hayatlarında başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektör Boz tarafından giydirildi. Öğrenciler giydikleri beyaz önlükler ile meslek hayatına ilk adımlarını atmış oldu. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Acar, “Çocuk Fizyoterapistliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu bir sunum ile önemli bilgiler paylaştı.

HABER MERKEZİ