Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANGİAD, 2024 planlarını Kaymakam Aksakal ile paylaştı

Bandırma Genç İş İnsanları

Bandırma Genç İş İnsanları Derneği (BANGİAD), Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ı ziyaret ederek 2024 planları hakkında konuştu.
BANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad İpek, Başkan Yardımcısı Ulaş Ortafidan, Genel Sekreter İsmail Parlayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Ertürk ve Mustafa Yalçın Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ı makamında ziyaret etti. BANGİAD tarafından gerçekleştirilen 2023 projelerinin değerlendirildiği ziyarette 2024 planları hakkında görüş alışverişi yapıldı.
“KAYMAKAMIMIZA GÖSTERDİĞİ İLGİ VE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
BANGİAD heyeti, şehrin ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü bir konuma gelmesi için atılabilecek adımları Kaymakam Aksakal ile paylaştı.
BANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad İpek, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Bandırma’nın genç iş insanlarının enerjisi ve vizyonuyla, şehrimizin kalkınması adına önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Sayın Kaymakamımıza gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Bu tür buluşmalar, işbirliği ve şehrimizin kalkınması için önemli birer platform oluşturuyor.” dedi.
Ziyaretin ardından, Kaymakam Aksakal ise genç iş insanlarına başarılar dileyerek, şehrin kalkınmasına yönelik ortak çabaların önemine vurgu yaptı. /Haber Merkezi