Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’ya yeni güzellik merkezi

Bandırma’nın güzellik sektörüne bir

Bandırma’nın güzellik sektörüne bir isim daha katıldı. İşletme sahipliğini Yılmaz Budak’ın yaptığı Safir Vip Beauty Saloon’un açılışı gerçekleştirildi.

Mehmetçik Caddesi’nde gerçekleşen açılışa; Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Burhan Deniz ve vatandaşlar katıldı. Yeni açılan işletmede Magıc Power ve EMS zayıflama, Fokuslu Ultrason HIFU (ameliyatsız yüz gerdirme), Tüy sarartma, Diyot lazer, dövme silme, kalıcı makyaj, manikür, protez tırnak, Hydrafacial, popo kaldırma, kirpik lifting, ipek kirpik ve klasik cilt bakım işlemleri yapılacağı aktarıldı.


“BANDIRMA’NIN EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLAYAN BİR YATIRIM OLDU”
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Tosun, “Mehmetçik Caddesi yapılan yeni binalarla daha güzel bir hale geldi ve özellikle güzellik merkezlerinin bulunduğu bir bölge oldu. İşletmenin sahibi Yılmaz Budak inşaat sektöründe önde gelen isimlerden biri. Farklı kulvarlarda, farklı bir yatırımla Bandırmalı kadınlarımızın yanında olduğunu göstermek için Safir Vip Beauty Saloon’u açtı. Salondaki aletlerin hepsi yeni çıkmış teknolojik aletler. Ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kaldığımız bu dönemde güzellik salonunun açılışı Bandırma ve Balıkesir’in ekonomisine katma değer sağlayan bir yatırım oldu. Bandırma’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Haber: Selin Girgin