Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’ya yakışmayan görüntü

Bandırma’nın kalbi Cumhuriyet Meydanı’ndaki

Bandırma’nın kalbi Cumhuriyet Meydanı’ndaki kırık taşlar her geçen gün vatandaş ve esnafın tepkisine neden olmaya devam ediyor. Son zamanlarda vatandaşların çok sık taşlara takılıp düştüğünü söyleyen esnaflardan biri yetkililere seslendi.

Bandırma’nın en işlek noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki kırık taşlara esnaf ve vatandaşlar isyan etti. Vatandaşların sürekli taşlara takılarak düştüğünü söyleyen esnaflardan biri “Yetkililer bu taşları görmüyor mu? Neden müdahale edilmiyor?” diye tepki verdi. Yaşlıların ve çocukların sürekli düştüğüne şahit olduğunu söyleyen Esnaf, “Cumhuriyet Meydanı Bandırma’nın kalbi konumunda bir yer. Sabahtan akşama kadar biz burada taşlara takılan ve düşen insanları görüyoruz. Arabaların meydana girmesi de taşların kırılmasına neden oluyor. Bisikletle ve scooterla gezen çocuklar içinde tehlike arz ediyor. Belediye buranın halini görmüyor mu? Sevgi yolunda da yollar engebeli ve kırık taşlar orada da var. Bandırma’ya hiç yakışmayan bir görüntü.” diye konuştu.

“HEPİMİZİN YARALANMASI MI GEREKİYOR?”

Meydandan geçerken görüntü açısından da taşların kötü durduğunu aktaran Vatandaş, “Geçtiğimiz günlerde Öztaylan’ın önünde yaşlı teyzenin biri taşa takılıp yere düşmüştü. Bizzat ben yardım etmiştim. Bu taşlar ne ara bu kadar kırıldı ve neden kimse müdahale etmiyor? Çocuklarımız, yaşlılarımız, Bandırma’nın bütün halkı buradan geçiyor. Teyzeyi hastaneye götürmüşlerdi, hepimizin teyze gibi yaralanması mı gerekiyor. Ayrıca görüntü açısından da hiç hoş durmuyor. En kısa sürede yetkililer müdahale etmeli. “ dedi.

Haber: Selin Girgin