Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’ya 400 yataklı hastane için umutlandıran haber

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Bandırma’nın yeni hastane ihtiyacı ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya soru önergesi vermişti. Soru önergesine cevap geldi. Yeni Bandırma Hastanesi’nin 2024 yatırım programına alınması üzerine Dalgın, “Göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sayın Bakan Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum. Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve tüm çevre ilçelerimize hayırlı olsun! Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğim.” dedi.

“2024 YILI YATIRIM PROGRAMINA TEKLİF EDİLMİŞTİR”

Dalgın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gelen cevabı şu şekilde paylaştı; “Balıkesir ili bünyesinde, Bakanlığımıza bağlı sağlık kurum ve kuruluşları ile idari binaların depreme dayanıklılık yönü ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilmektedir. Bandırma İlçemize 400 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi yatırımı ise, 2024 yılı Yatırım Programına teklif edilmiştir. Sağlık hizmet sunumu vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyetine yol açmayacak şekilde planlanmaktadır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.”

BANDIRMA TICARET ODASI’NDAN DALGIN’A TEŞEKKÜR

Bandırma’nın sorun ve taleplerine yönelik hazırladıkları raporu Ankara’da, Balıkesir Milletvekillerine sunduklarını belirten Bandırma Ticaret Odası Yönetimi, konu hakkında açıklamada bulundu. Bandırma Ticaret Odası’nın yaptığı açıklama şu şekilde;
“Hazırlamış olduğumuz raporda ve ziyaretlerimizde öncelikli talep olarak dile getirdiğimiz Bandırma Devlet Hastanesi’nin yetersizliği konusunda Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Burak Dalgın, soru önergesiyle Bandırma Hastanesi’nin 2024 yılı yatırım programına alınmasını talep etmişti. Sayın Vekilimizin soru önergesi, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca tarafından, ‘Bandırma İlçemize 400 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi yatırımı ise, 2024 yılı Yatırım Programına teklif edilmiştir.’ şeklinde yanıt gelmiştir. Bölgemiz için çok acil ihtiyaç durumuna gelmiş bu konuya gerekli hassasiyeti gösteren Balıkesir Milletvekili Sayın Burak Dalgın’a teşekkürlerimizi iletiyor, Bandırma ve bölgemizi ilgilendiren diğer konularda da desteklerini ümit ediyoruz…”
Haber: M. Nur Uysun