Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmasporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Bandırmasporlu futbolcular, İstek Bandırma

Bandırmasporlu futbolcular, İstek Bandırma Okulları öğrencileri ile düzenlenen söyleşide bir araya geldi.
Bandırmasporlu futbolcular Sergen Piçinciol, Remi Mulumba ve Mustafa Saymak, öğrenciler ile bir araya geldi. İstek Bandırma Okulları tarafından düzenlenen söyleşide ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin sorularını yanıtlayan futbolcular, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilerin futbola neden başladığını sorması üzerine konuşan Remi Mulumba, küçükken sürekli top ile oynadığını belirterek futbola başlama hikâyesini anlattı.

“İSTEMEKLE OLMUYOR, ÇOK ÇALIŞMALISINIZ”
Okulun başarılı olmak için en önemli etken olduğunu belirten Mustafa Saymak, “Futbolcu olmak isteyenler için verebileceğim tavsiye çok çalışmak. Hollanda’da okudum. Dersleriniz kötü olduğu zaman istediğiniz kadar yetenekli olun futbolcu olamazsınız. Özellikle Hollanda’da okulda başarılı olamayan kimse takımlara alınmıyor. Bu yüzden hangi konuda başarılı olmak isterseniz isteyin derslerinize iyi çalışmalısınız. İstemekle olmuyor, çok çalışmalısınız.”dedi.


“TAKIMIMIZIN BAŞARILI OLMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”
Bandırmaspor’un bu sezonda başarılı bir performans sergileyerek Süper Lig’e çıkması için çok çalıştıklarını belirten Futbolcu Sergen Piçinciol, “Takımımızın başarılı olması için çok çalışıyoruz. Bandırmaspor, şu anda 4’üncü sırada. Süper Lig’e çıkabilmek için aslında çok kısa bir mesafemiz kaldı. Biz bu mesafeyi aşarak bu sene Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.
İstek Bandırma Okulları Kampüs Müdürü Kadir Zileli ve İlkokul Müdürü Özlem Kılıç, söyleşi sonunda futbolculara çiçek takdim etti.
Haber: M. Nur Uysun