Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor’dan Göçmez’e tam destek

Bandırmaspor, düzenlediği basın toplantısında

Bandırmaspor, düzenlediği basın toplantısında gündemde yer alan konular hakkında açıklamalara bulundu.

 Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ceyhun Cihan Yıldırım, Beşiktaş Kulübü yönetimine seçilen Başkan Onur Göçmez’e yapılan ağır eleştirileri kınadı. Bandırmaspor, düzenlediği basın toplantısında gündemde olan konulara değinerek Bandırmaspor Yönetimi’nin başarı yolunda aralıksız çalıştığı vurgulandı. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ceyhun Cihan Yıldırım yaptığı açıklamada Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’in, Beşiktaş’ın yeni Başkanı Hasan Arat ile birlikte Beşiktaş’ın yönetimine seçilmesi üzerine yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu belirtti.

“BU KULÜBÜN BAŞINDA MEMLEKET DELİSİ BİR BAŞKAN VAR”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Başkan Onur Göçmez hakkında ağır eleştiriler yapıldığını belirten Yıldırım, “Başkanımız Onur Göçmez ve Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyelerimiz hakkında sosyal medya üzerinden haksız ve ağır eleştiri yapan internetin klavye neferlerine değinmek istiyorum. Başkanımızın Beşiktaş Kulübü’nde görev almak üzere katıldığı seçimi gerekçe göstererek kulübün hakkını savunmadığımızı düşünen, kendileri gece uyumuyorken yönetimin ve başkanın sessiz kalıp, mücadele etmediğini ima ediyorlar. Bunu ima edenlere tek sözümüz başta başkanımız olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerinin hayatı Bandırma olmuştur. Herkesin içi ferah olsun, bu kulübün başında memleket delisi bir başkan var. Bandırmaspor için aralıksız çalışan bir ekip var. Sarf edilen emeğe saygı duyulmasını, daha sağduyulu yorumlar yapılmasını, bu kulübün bir neferi, bu şehrin bir evladı olarak tüm Bandırma camiasından rica ediyorum.”dedi.

 “BÜYÜKŞEHİR VE BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bandırma Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın her zaman Bandırmaspor’a destek verdiğini belirten Cihan Yıldırım,“Akademi tesislerinde konaklayan 70 kadar oyuncu çocuklarımızın 3 öğün yeme içme ihtiyaçlarını tedarik eden, tesislere ve sahaya ulaşımı için belediye otobüslerini seferber eden Bandırma Belediyesi Başkanımız Tolga Tosun’a kulübümüz adına teşekkürü borç bilirim. Ayrıca, Bandırmaspor’u ve Bandırmaspor Akademide ki oynayan oyuncu gençleri Balıkesir’in bir parçası görerek, şehirlerarası ulaşım ihtiyacımızı karşılayan, Cinçukuru Tesislerimize 3. Saha inşaatının tüm masraflarını karşılayarak, Balıkesir camiasından tepki yemesine rağmen hiçbir desteği esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkürlerimizi iletiyorum. Her iki başkanımızda Bandırmaspor için kapıyı çaldığımızda bizi asla geri çevirmiyorlar. Kendilerine bu yardım ve hizmetlerden dolayı müteşekkiriz.”dedi.

Haber: M. Nur Uysun