Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor maçlarının güvenliği koordine edildi

Bandırma Kaymakamlığı, Bandırmaspor’un yeni

Bandırma Kaymakamlığı, Bandırmaspor’un yeni sezonda ev sahipliği yapacağı maçlarda yaşanabilecek sorunların en aza indirilmesi için “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı” düzenledi.

TFF 1’inci Lig 2023-2024 sezonu Bandırmaspor için resmi olarak 13 Ağustos’ta yapılacak deplasman maçı ile başlıyor. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal öncülüğünde yapılan “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı”nda Bandırmaspor’un sezon boyunca ev sahipliği yapacağı maçlar için Bandırma’da alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Bandırma Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantının başkanlığını Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal üstlenirken, toplantıda Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, Bandırma İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Faruk Bağcı, Gençlik İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Sağlık Müdürü Hacı Durmuş Yılmaz, Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gürel Soylu, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay ve Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü temsilcileri yer aldı.

“OLAYSIZ BİR ŞEKİLDE LİGİ GEÇİRMEMİZ GEREKİYOR”

Bandırmaspor’un sezonun ilk ev sahipliğini 20 Ağustos’ta yapacağını belirten Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, “Bandırma’da 2023-2024 TFF 1. Lig sezonu 20 Ağustos 2023 saat 17.00’de başlayacak. Basketbol ve voleybol müsabakalarında taraftarlar daha sakin iken futbol karşılaşmalarında bu sakinlik olmuyor. Taraftarlar takımın galip gelmesini arzu ediyor. İlçemizde, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayarak sistemli bir şekilde sürecin yönetilmesi ve olası durumlarda krizi yönetmek gerekir. Ligin daha güvenilir olması için emniyet tedbirlerini almamız gerekiyor. 2023- 2024 TFF. 1’inci Lig sezonunda ev sahipliği yapacağımız karşılaşmalarda riskli ve sorunlu takım taraftarlarını analiz ederek, olaysız bir şekilde ligi geçirmemiz gerekiyor.”dedi.

Haber: M. Nur Uysun