Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor kombineleri için son günler

Bandırmaspor’un 2023-2024 sezonu kombine

Bandırmaspor’un 2023-2024 sezonu kombine biletleri satışının ve “Forma Alana Kombine Hediye” kampanyasının son gününe yaklaşıldı.

Bandırmaspor’un evinde yapacağı karşılaşmaların hepsinde geçerli olacak sınırlı sayıdaki kombine biletlerin satışı devam ediyor. 2023-2024 sezonu kombine biletlerinin satışının son günü 7 Ağustos olarak açıklandı. Kombineler, yeni kapalı ve eski kapalı tribün için 600 lira ve öğrenci kombine fiyatı ise 500 lira olarak aktarıldı. Öğrencilerin belgelerini Bandırmaspor Destek Masasına bildirerek öğrenci kombine fiyatından yararlanabileceği belirtildi.

“FORMA ALANA KOMBİNE HEDİYE”

“Forma Alana Kombine Hediye” kampanyası ile taraftarlara fırsat sağlayan Bandırmaspor, kampanya dahilindeki kombinelerin yüklenmeye başladığını açıkladı. Yeni sezon forma alan taraftarlara Bandırmaspor 2023- 2024 sezonu kombine bileti hediye ediliyor. Kampanyanın sınırlı sayıda olduğu belirtilirken kampanya için son tarihin kombine satışlarının da sona erdiği 7 ağustos olduğu aktarıldı. Kombine yüklemesi olmayan ve passolig vize işlemlerini yapmak isteyen taraftarların destek masasından ya da passo.com.tr den işlem yapmaları söylendi. Bilet yüklemeleri için Passolig’lerin güncel olması gerekiyor.

Haber: M. Nur Uysun