Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın trafik sorunu Çömez’in gündeminde

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında uzun süredir yaşanan trafik sıkıntısı ile ilgili açıklamada bulundu.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Bandırmalıların uzun süredir çözülmesini beklediği trafik sıkıntısı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) kavşağındaki trafik sorununu gündeme getiren Çömez, “Konuyu adım adım takip edeceğim” dedi.

“İNANILMAZ BİR TRAFİK VE KORKUNÇ BİR KAOSLA KARŞILAŞTIM”

Konu ile ilgili rapor hazırladığına dikkat çeken İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, “Balıkesir Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin bulunduğu yolla ilgili bir çalışma yaptık. Bana bu konu intikal ettirildiğinde her zaman olduğu gibi uzaktan kumandayla değil, bizzat yerinde tespit yaparak çalışma yaptık. Sabah 7.30’da oraya gittim. İnanılmaz bir trafik, korkunç bir kaosla karşılaştım. Ne Bandırma’ya ne medeni bir şehre yakışmayacak bir manzara. Gittiğimde orada bu sıkıntıyı yaşayanlarla da konuştuk ve görüntülerini aldık. Ardından emniyet mensuplarıyla görüştük. O yol istikametinde yaşanan ölümlü trafik kazalarını, insanların yaşadıkları zaman kaybı da dahil olmak üzere çektikleri bütün sıkıntıları rapor ettik. Karayolları Genel Müdürü ve Bursa Karayolları Bölge Müdürü ile görüşerek konunun hassasiyetinin altını çizdik. Uzun süredir Bandırma’nın yaşadığı bu sıkıntıyla ilgili proje çalışması başladı. Bir hafta içerisinde projenin biteceği ve çok süratli bir şekilde yol çalışmasının başlayacağı ifade edildi. Bölgenin problemleri ne olursa olsun adım adım, dakika dakika sizin adınıza konuyu takip etmeye devam edeceğim.” dedi.

Haber: Selin Girgin