Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın tarihi ve doğal zenginliklerini keşfe çıktılar 

Bandırma Kent Konseyi ile

Bandırma Kent Konseyi ile Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği(BANFAD) iş birliğiyle Edincik ve Misakça’da fotoğraf gezisi düzenlendi.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili bilgi vererek Bandırma’nın keşfedilmeyi bekleyen bir cennet olduğunu söyledi.

Önümüzdeki günlerde çektikleri karelerle dereceye giren fotoğrafçılara ödül vereceklerini belirten Polat şunları söyledi: “Bugün Bandırma Bölgemizde BANFAD ile işbirliği içinde 4’ncüsünü düzenlediğimiz Fotoğraf Gezimizi 30 profesyonel makinesi olan fotoğraf sanatçımızla gerçekleştirdik.  Bölgemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile en güzel mahallelerinden Edincik ve Misakça Mahallelerinde güzel bir havada harika bir gün geçirdik. Önümüzdeki Perşembe yapacağımız değerlendirme ile derece alan fotoğraflarımızı belirleyip ilk 3’e girmeye hak kazanan sanatçılarımıza ödüllerini vereceğiz. Bandırmamız doğal güzellikleri keşfedilmeyi bekleyen bir cennet. Bu tür tanıtım ve bölgemizin güzelliklerini öne çıkaran faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Özellikle 2 yıl önce Misakça bölgemizde kurulmak istenen karides çiftliğine karşı mücadelemiz sonrası köy halkımızın teşekkürleri bizleri çok mutlu etti.  Bu güzel günde bizlere destek Olan Edincik ve Misakça, muhtarlarımıza mahalle halkına Meclis Üyemiz Abdullah Erbay’a ve araç desteği sunan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a teşekkür ediyoruz.”

-Haber Merkezi