Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın siyasileri gazetecileri unutmadı

Bandırma’nın siyasi parti temsilcileri

Bandırma’nın siyasi parti temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde GÜMAMED’i ziyaret ederek, gazeteciler gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Bandırma AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel ve Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanı Engin Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Güney Marmara Medya Çalışanlar Derneği’ni ziyaret etti. Siyasilerin gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında GÜMAMED Başkanı Tufan Dalgıç ve gazetecilerin gününü kutlandı.

“BASININ HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Basının her zaman yanında olduklarını belirten Bandırma AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Yaz-kış demeden gece gündüz çalışan ve haberleri topluma ulaştıran gazetecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Basının her zaman yanınızda olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.” dedi.

“EMEKTAR GAZETECİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gazetecilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Bandırma AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel, “Gece gündüz çalışan, emek veren ve halka haberleri doğru şekilde ileten emektar gazetecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

“İYİ PARTİ OLARAK BASINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Gazetecilere önem verdiklerini vurgulayan İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can, “Özgür basın bizim için çok kıymetli. Özellikle Bandırma İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak basına çok önem veriyoruz. Halk, doğru bilgiyi ancak sizler aracılığınız ile alabiliyor. Verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.” dedi.

Haber: Selin Girgin