Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın okulu bir ilki başardı

Ahmet Obalı Anaokulu, Bandırma’da

Ahmet Obalı Anaokulu, Bandırma’da bir ilki başararak İSO 4501 2018 İş Sağlığı ve Yönetim Sistemi Belgesi aldı.
Bandırma Ahmet Obalı Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından verilen İSO 4501 2018 İş Sağlığı ve Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma’da bu belgeyi alan ilk okul olan Ahmet Obalı Anaokulunun Müdürü Serap Zeybek’e belgeyi takdim etti. Müdür Zeybek’e sistemin mimarı olan ve belge alım sürecinde okulun müdür yardımcılığını yapan Filiz Olcay ve İş sağlığı Güvenliği Uzmanı Filiz Toprak eşlik etti.
“BANDIRMA’DA BİR EKOL OLUŞTURMASINI İSTİYORUZ”
Bandırma ve Balıkesir’deki okullara örnek olacak bir başarı olduğunu belirten Müdür Aslan, “Bandırma’da ilk defa bu belge alındı. Umarım bu belge bölgedeki tüm okullara örnek olur. Bizi gururlandırdılar. Alınan belge sayesinde okulumuzun prestiji artmış oldu. Bu çalışmanın Bandırma’da bir ekol oluşturmasını istiyoruz. Ben okul müdürümüz ve bu çalışmaya katkı sağlayan herkese şahsım ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür ediyorum.” dedi.
“CİDDİ BİR EMEK HARCADIK”
İSO 4501 2018 İş Sağlığı ve Yönetim Sistemi Belgesi’ni alabilmek için okulda güvenliği belli bir standardın üzerine çıkardıklarını belirten Müdür Serap Zeybek, “Öğrencilerimizin okula giriş-çıkışları, öğretmenler ile görüşmeleri ve servis süreçleri için belli saatler koyuldu. Okul personelleri, öğretmenler ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve iş kazalarını önlemek adına okulumuzda tam donanımlı, güvenlikli, belli standartların üzerinde bir sistem oluşturduk. Bu sistem için ciddi bir emek harcadık. Bu belgeyi aldığımız için mutluyuz, gururluyuz.” diye konuştu.
Haber: Mihriban Nur Uysun