Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın muhtarları aynı sofrada buluştu

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Bandırma’nın muhtarlarına yemek daveti düzenledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Bandırma Belediyesi, muhtarlara özel yemek daveti düzenledi. Davete; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

“MUHTARLARIMIZ HİZMET KONUSUNDA OLDUKÇA DUYARLILAR”

Bandırma’nın muhtarları ile işbirliği içinde hayata geçirdikleri projeleri anlatan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Dolu dolu geçen 4 buçuk seneyi geride bıraktık. Muhtarlarımızla birlikte çalışıp bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Muhtarlarımıza zor dönemlerde bizlerle mücadele edip bizlerle Bandırma’ya hizmet verdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

İsrail’i yaptığı saldırıdan dolayı kınayan Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, “İsrail tarafından Filistin’e düzenlenen insanlık dışı saldırıda vefat eden çocuklara, o bölgedeki insanlara ve şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Muhtarlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve kamu iradeleri olarak hepimizin amacı görev yaptığımız bölgedeki halkımıza hizmet etmek. Kırsal ve şehir merkezindeki mahallelerdeki sorunları tespit ederek kurumlar, belediyeler, milli eğitim, jandarma ekipleri ve muhtarlarımızla iş birliği içinde vatandaşların istek ve dileklerini yerine getirip sorunları çözüyoruz. Vatandaşlar, bir sorunu, sıkıntısı olduğunda ilk önde muhtarlara gidiyorlar. Muhtarlık gerçekten önemli bir meslek. Bizler vatandaşlara hizmet için varız ve muhtarlarımız vatandaşlara hizmet etme konusunda oldukça duyarlılar.” diye konuştu.

Yemek sonunda Kaymakam Aksakal, Bandırma Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeleri Bandırma’nın muhtarlarına takdim etti.

Haber: Mihriban Nur Uysun