Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın “Mor Laleleri”nden nostalji show

Bandırma’da Kadın-Der üyeleri, ilk

Bandırma’da Kadın-Der üyeleri, ilk kez düzenledikleri “Kadınlar Korosu Nostalji Show” etkinliğinde sevilen şarkıları seslendirerek büyük beğeni topladı.

Kadınlar Derneği (Kadın Der), Yönetmenliğini Şafak Aydemir’in, Şefliğini Oya Çoker’in yaptığı “Kadınlar Korosu Nostalji Show” isimli etkinlik düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe; Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Gelecek Partisi İl Başkanı Burhan Deniz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza ile vatandaşlar katıldı.

“MOR LALERİM AYLARDIR ÇALIŞIYOR”

Programın açılış konuşmasını Bandırma Kadın-Der Başkanı Esen Ersoy gerçekleştirdi. Ersoy, “Kadınlar Derneği sosyal hayatta her tür faaliyette bulunan bir dernek. Çeşitli etkinliklerimiz ve kurslarımız var. Sosyal Yardımlaşma şefimizle konuşurken koro grubumuz olmadığını fark ettik neden olmasın dedik. Benim mor lalelerim, kardeşlerim, kadın üyelerim bu fikre çok sıcak baktı. Ben üyelerime mor lalelerim diyorum. Çünkü mor lale asaletin, dayanıklılığın simgesidir. Yani tüm kadınlar gibi, bizler gibi. 13 mor lalem koro için yaz kış demeden aylardır çalışıyorlar. Ortaya çok güzel bir şey çıkarttığımızı umuyorum.” diye konuştu. 13 Kadın-Der üyesinin sahne aldığı programda, kadınlar sevilen bir çok şarkıyı seslendirerek seyircilerin beğenisini topladı.

Haber: Selin Girgin/ M. Nur Uysun