Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın minik öğrencileri meslekleri öğreniyor

Bandırma Özel Yeni İdil

Bandırma Özel Yeni İdil Deniz Anaokulu’nda düzenlenen “Meslekleri Tanıma” etkinliği kapsamında 12 gün boyunca farklı meslek dallarından konuklar çocuklarla buluşacak.

Bandırma Özel Yeni İdil Deniz Anaokulu, yarıyıl tatilinin ardından dönemin ilk gününde öğrencileri “Meslekleri Tanıma” etkinliğiyle buluşturdu. Küçük öğrencilerin mesleklerle ilgili daha kapsamlı bilgi edinmesi amacıyla düzenlenen etkinlik, 12 gün sürecek. Etkinlik boyunca öğrenciler, iletişim, sağlık, ulaşım, eğitim gibi alanlarda meslek sahibi olan konuklarla buluşturularak bilgilendirilecek. Çocukların mesleklerle ilgili farklı dalları olduğunu öğrenmesi amacıyla düzenlenen programın ilk haftasında, farklı mesleklerden uzman kişiler olarak hakem, fizyoterapist, muhabir, öğretmen ve ressam gibi konuklar ağırlanacak.

“ÇOCUKLARLA GELECEK İÇİN EN GÜZEL ADIMLARI HEP BİRLİKTE ATIYORUZ”
Öğrencilerin mesleklere karşı sempati kazanmasını hedefleyen Bilginler Sınıf Öğretmeni Rümeysa Dur, “Öğrencilerimizin meslekleri daha yakından tanıması amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte, hedefimiz çocukların ufkunu genişleterek geleceğe dair hayalleri ve umutları olmasını sağlamak. Çocuklarımıza ulaşım, sağlık, eğitim gibi bütün mesleklerin farklı dalları olduğunu öğretmek istiyoruz. Öğrencilerimizin mesleklere karşı sempati kazanmaları için Şule Naime Keskin Dovan öğretmen ile 12 gün boyunca farklı meslek gruplarından konuklarımızı ağırlayacağız. Beklediğimiz gibi çok olumlu tepkiler alıyoruz. Hepsi heyecanla gelecek olan konukları ve ne iş yaptıklarını merak ediyor. Çocuklarla, gelecek için en güzel adımları hep birlikte atıyoruz.” dedi.
Haber: Selin Girgin