Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın ihracatçılarına destek

Bandırma Ticaret Odası ve

Bandırma Ticaret Odası ve Türk Eximbank işbirliğinde “Eximbank Kredileri ve Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri” Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bandırma Ticaret Odası ve Türk Eximbank işbirliğinde “İhracatçıya Eximbank Desteği” sloganıyla düzenlenen seminerde; Eximbank Bölge Müdürü Gülom Timurhan, Manisa Şube Müdürü Muhammet Afşar, Ege Bölge Sigorta Müdürü Zeynep Kandiyeli ve Balıkesir İrtibat Ofisi Sorumlusu Emre Korkmaz konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte; Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, oda üyeleri ve ihracatçı iş insanları katıldı.

İHRACATÇILARA EXİMBANK’IN HİZMETLERİ ANLATILDI
İhracat yapan ve ihracat yapmayı düşünen iş insanlarına yönelik sunumların yer aldığı seminerde aynı zamanda ihraç kayıtlı fatura kesen işletmeler için bilgilendirme yapıldı. Eximbank’ın ihracatçılar için kredi sistemini anlatan Eximbank Bölge Müdürü Gülom Timurhan, ihracat ile uğraşanların Eximbank sayesinde elde edebilecekleri avantajlardan bahsetti. Eximbank’ın kapsamdışı olduğu birkaç ülke dışında neredeyse tüm ülkelerde hizmet verdiğini belirten Timurhan, alıcı limiti başvurusunda dikkat edilmesi gereken noktaları dinleyicilere aktardı. Ege Bölge Sigorta Müdürü Zeynep Kandiyeli , “Alacak Sigortası” hakkında bilgi vererek bu sigortanın hangi durumlarda kullanılabileceğini anlattı.
Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin