Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın emekçi kadınlarına sertifika

Bandırma’da kadınlar tarafından hazırlanan

Bandırma’da kadınlar tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin satıldığı “El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri”nin sonunda 100 emekçi kadına sertifika verildi.

Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen “El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri” sona erdi. Bandırmalı kadınların hazırladığı el işi ürünlerin satıldığı günlere katılan emekçi kadınlara katılım sertifikası takdim edildi.
Toplam 100 kadın üretici ve emekçinin yer aldığı Alışveriş Günleri’nin kapanışını Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan, Yürütme Kurulu Üyeleri İpek Çetinkuş ve Cem Aldağ gerçekleştirdi.

“KATLANARAK BÜYÜDÜK, DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ”

Etkinliğin organizatörü Bandırma Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi İpek Çetinkuş, “Burada beşincisini yaptığımız alışveriş günlerini bugün sonlandırdık. Amacımız kadınlarımıza el emeği ürünlerini satabilecekleri kalıcı bir yer temin edilmesi. Her gelen siyasiye bu isteğimizi ilettik. Kalıcı hanımeli çarşısı yapılana kadar mücadelemiz devam edecek. Katlanarak büyüdük, daha da büyüyeceğiz. Bütün Bandırma’ya kadınlarımızı destekledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Herkesin olmasa da birçok kadın arkadaşımız satışların olduğunu, en azından masraflarını çıkardıklarını söylediler. Biliyorsunuz sermayede kendilerinden emek de kendilerinden. Burada arkadaşlarım en azından harcadıkları parayı geri aldılar. Burada dostluklar, arkadaşlıklar oluştu. Bu birlikteliğimiz ve arkadaşlığımız devam edecek. Farklı organizasyonlar düşünüyoruz ve herkesi bu organizasyona destek olmaya çağırıyoruz.”dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun