Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı yetenekli gençlere burs imkanı

Bandırma Amerikan Kültür Koleji

Bandırma Amerikan Kültür Koleji ve Bandırma Basketbol Kulübü, yetenekli öğrencilere belirli oranlarda burs imkânı sağlayacak bir işbirliği protokolüne imza attı.

Bandırma Amerikan Kültür Koleji ve Bandırma Basketbol arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Basın mensupları ile Parmos Otel’de bir araya gelen Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş, Amerikan Kültür Okul Kurucusu Selen Karabıyık ve Bandırma Amerikan Kültür Koleji Müdürü Nur Arıkut, yapılan işbirliğini duyurdu. Basketbol Eğitim İşbirliği Projesi kapsamında Bandırma Basketbol Kulübü lisanslı sporcuları, Bandırma Amerikan Kültür Kolejinin belirli oranlarda sağlayacağı başarı ve yetenek burslarından yararlanabilecek.

“HEDEFİMİZ ULUSAL ÖLÇEKTE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETMEKTİR”

Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş, “Projemizin temel hedefi, kulübümüz çatısı altında toplanan basketbol sporuna yetenekli çocukların Bandırma Amerikan Kültür Kolejinde akademik eğitimlerini dünya standartlarında almalarını sağlamaktır. Bir diğer hedefimiz de Bandırma’nın basketbol sporuna yakın ilgisinin avantajını kullanarak kulüp alt yapı çalışmalarımız yanında okul sporları yarışmalarında da Bandırma Amerikan Kültür Koleji adı altında ulusal ölçekte önemli başarılar elde etmektir. Başlangıçta 10 yıllık planlanan projemizin çocuklarımız ve ailelerine hayırlı olmasını dilerken, projemizin hayata geçmesi adına ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapan Bandırma Amerikan Kültür Koleji’nin kıymetli yöneticilerine ve Baştaş Grup’a kulübümüz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞE SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Öğrencilerin hem akademik başarılarını hem de spor yeteneklerini desteklemek istediklerini vurgulayan Amerikan Kültür Okul Kurucusu Selen Karabıyık, “Bu amaçla basketbol bursu programını başlatıyoruz. Bu burs programıyla, basketbol yeteneklerine ve çalışma azmine sahip öğrencilere ekstra destek sunulacaktır. Aramıza yeni katılacak öğrencilerimiz de geleceğe bizlerle hazırlanacak, belki de ülkemizin tanınmış sporcuları olarak dünyaya açılacaklar. İşte, bu süreçte sahip oldukları donanım, beceriler ve vizyon ile her yerde fark edileceklerine ve öne çıkacaklarına bütün kalbimle inanıyorum. Bu programın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte, öğrencilerimizin başarılarını destekleyerek onların geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacağız.” diye konuştu. Bandırma Amerikan Kültür Koleji Müdürü Nur Arıkut, “Bandırma Amerikan Kültür Koleji olarak hedefimiz yetenekli, dünyaya açılan gençler yetiştirmek. Yapılan protokolün tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun