Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı taksiciler zam istiyor

Bandırma’nın taksicileri, Bandırma Şoförler

Bandırma’nın taksicileri, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar’ı ziyaret ederek dertlerini anlattı.

Yeni yıl ile birlikte gelen zamlar Bandırma’nın taksicilerini isyan ettirdi. Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın önünde toplanan yaklaşık 50 taksici, Oda Başkanı Osman Çapar ile sorunlarını paylaştı. Taksicileri dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye hazır olduğunu belirten Başkan Çapar, “Çözüm üretebilmek için, hep birlikte ortak bir fikir geliştirmeliyiz. Ben sizi dinlemeye hazırım.” dedi.
Fiyat artışları nedeniyle her arabayı çalıştırdıklarında zarar ettiklerini belirten taksiciler, “Buraya zam istemek için geldik. Her şeye zam geldi. Bütün giderlerimiz arttı. Gelirimiz, giderleri karşılamıyor. Bir an önce tüm fiyatlara zam yapılmasını istiyoruz. En kıza zamanda bize zam konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz.”dedi.

“UKOME’YE ZAM TALEBİMİZİ İLETTİK”

Taksicilerin talep ve sorunlarını dileyen Başkan Çapar, “Yeni yıla girerken zamların bu kadar fazla olacağını bilmiyorduk. 1 Ocak itibariyle bağlı olduğumuz Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) zam talebimizi ilettik. Ancak imza süreci bile 1 ay zaman alıyor. Gereken zammın yapılması için elimizden geleni yapıyoruz. Açılış fiyatını artırmak için de uğraşıyoruz. UKOME ayda bir toplanıyor. Yakın zamanda cevap gelir. Diğer bütün sorunlar için de çözümü ortak akılla üreteceğiz.” diye konuştu.
Taksiciler zamlar konusunda açılış, kısa mesafe ve kilometre fiyatlarının ortak bir karar ile belirlenmesi için toplantı yapma talebinde bulundu. Başkan Çapar, toplantı talebini kabul ederek en kısa zamanda yüksek katılımlı bir toplantı için ortak tarih belirlemeyi önerdi.
Haber: Mihriban Nur Uysun