Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı sanatçılardan ilk sergi

Bandırma Belediyesi Kültür ve

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Yasemin Enginel ve Gözdenur Özbek’in Yağlı Boya Resim Sergisi açıldı.

Bandırma Belediyesi’nin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında açılan sergilere bir yenisi daha eklendi. Yasemin Enginel ve Gözdenur Özbek’in Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışı Melih Çınar Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Tümü yağlı boya tablolardan oluşan sergide toplam 32 eser yer aldı.

SANATÇILAR İLK SERGİLERİNİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Serginin sanatçılarından Gözdenur Özbek, “Ben resim yapmaya hobi olarak başlamıştım. Şu anda meslek olarak bu işe devam ediyorum. İlk sergimizin açılışı için çok heyecanlıyız. Uzun zamandır bu günü bekliyorduk. Bir Bandırmalı olarak ilk sergimi burada yapmaktan dolayı ben de çok mutluyum. Umarım beğenirsiniz.” diye konuştu.

İlk sergisini açmanın heyecanını yaşadığını belirten Yasemin Enginel, “Gözde ile birlikte bu açtığımız sergi bizim ilk sergimiz. Benim esas mesleğim ressamlık değil. Ancak ben bir süreç ile baş edebilmek için resme başlamıştım. Şimdi zaman içinde meslek haline dönüşüyor. İlk sergimiz olduğu için oldukça heyecanlıyız. Umarım beğenirsiniz, ayaklarınıza sağlık.”dedi.

“SANATÇILARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışa Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, Gazeteci Önder Balıkçı ve vatandaşlar katıldı.
Açılışı gerçekleştiren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Sergide yer alan eserler ile Bandırma’nın sanatına ve kültürüne katkılarından dolayı Gözdenur ve Yasemin arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Bandırma özellikle sanatına, tarihine ve kültürüne düşkün bir kent. Birbirinden özel güzel sanatçıları da yetiştiren bir kentiz. Bu kentte belediye başkanlığı yapmak gerçekten keyifli. Bizler yerel yönetim olarak sanatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber: M.Nur Uysun