Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı öğrencilerden il birinciliği

Bandırma Ortaokulu öğrencileri, Balıkesir’de

Bandırma Ortaokulu öğrencileri, Balıkesir’de gerçekleştirilen futbol turnuvasında toplam 30 gol atarak il birincisi oldu.
Bandırma Ortaokulu öğrencileri 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Okul Sporları Futbol Turnuvasında Yıldız Erkekler kategorisinde Balıkesir il birincisi oldu. Öğrencilere, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni gerçekleştirildi. Teknik Direktörlüğünü Ali Yeşilkuş’un yaptığı takım, 3’ü Bandırma’da, 3’ü Balıkesir’de olmak üzere toplam 6 maç oynadı ve 30 gol atarak turnuvayı namağlup tamamladı. Turnuvada sergiledikleri başarılı performans ile Göktuğ Duman ve Yağız Karabulut Milli Takım Çocuk Seçmelerine katılmaya hak kazandı. Balıkesir il şampiyonu olan Bandırma Ortaokulu öğrencileri Edirne ya da Bilecik’te oynanacak bölge şampiyonasında Balıkesir’i temsil edecek. Elde ettikleri başarının ardından Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğrencileri tebrik ederek hediye takdim etti.

ÖĞRENCİLERDEN KUPA SÖZÜ
Bandırma Ortaokulu öğrencilerinin kendilerini gururlandırdığını belirten Müdür Aslan, “Gençlerin hepsini gönülden tebrik ediyorum. Oldukça yetenekli futbolcularımız var. İleride de tuttuğunuz takımlarda profesyonel futbolcu olarak oynamalarını temenni ediyorum. Bandırma’da bu tip sportif faaliyetlerde çoğu zaman başarı elde ediyoruz. Futbolda elde ettiğimiz başarı gerçekten çok önemli. Öğrencilerimiz de önemli skorlara imza attı. Unutmamalısınız ki rakipleriniz de güçlü. Futbol müsabakalarımızda her zaman istediğimiz başarıyı elde edemeyebiliriz ama asla motivasyonumuzu düşürmemeliyiz. Bu gayretle devam etmelisiniz. Bir dahaki oynanacak olan turnuvadan da kupa ile dönmenizin sözünü istiyorum. Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak gençlerin elde ettiği başarıları ilgi ve gururla takip ediyoruz.” dedi. Törende öğrenciler de Mutlu Aslan’a kupalarla kente döneceklerinin sözünü verdi.
Haber: Selin Girgin