Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı öğrenciler, Filistinli çocuklar için dilek ağacı kurdu

Bandırma Şehit Pilot Üsteğmen

Bandırma Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu öğrencileri Filistinli çocuklar için okulda dilek ağacı kurdu. Öğrenciler, Filistin’de yaşanan savaşın ortasında kalan akranları için güzel dileklerde bulunarak düşüncelerini kağıtlara döktü.

4 A sınıfı öğretmeni Dilek Karacelik ve öğrencileri kuru dallar ve el yapımı çiçekler ile “Filistin Dilek Ağacı”nı kurdu. Ağacın dallarına ise öğrenciler, Filistinli çocuklar için dileklerini yazdı. Oluşturulan panoya ise bütün ilkokul öğrencilerinin Filistinli çocuklar için dileklerini yazacakları alan oluşturuldu.

TÜRKÇE VE İNSAN HAKLARI DERSİNİN KAZANIMLARI BİR ARAYA GETİRİLDİ

Öğretmen Dilek Karaçelik, oluşturdukları dilek ağacı ile Türkçe dersinin yazma becerileri ile İnsan Hakları ve Vatandaşlık derslerinin kazanımlarını bir araya getirdiklerini vurgulayarak,”Bu çalışma aynı zamanda disiplinler arası bir çalışmadır. Öğrencilerimizle, İnsan Hakları ve Vatandaşlık dersinin konusu olan çocuk hakları hakkında konuştuk, öğrencilerimiz düşüncelerini yazıya aktardılar. Bu çalışma ile Türkçe dersinin temel becerilerinden olan konuşma ve yazma becerilerini de bir araya getirmiş olduk” dedi. “Filistin dilek ağacı”nın Filistin’den güzel haberler gelene kadar okulda bulundurulacagini belirten Karacelik “Filistinli çocukların ve tüm dünya çocuklarının haklarının korunmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz de bu dileklerini dile getirdiler ve Filistinli çocuklar için dileklerini ağaca ilistirdiler” dedi. /Haber Merkezi