Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANDIRMALI KADIN GİRİŞİMCİLER YENİ DÖNEME MERHABA DEDİ

Bandırma Ticaret Borsası (BTB)’nda

Bandırma Ticaret Borsası (BTB)’nda göreve başlayan kadın girişimciler, yeni dönemlerini ve ilk yıllarını pasta keserek kutladı. Bandırma Ticaret Borsası’ndan yapılan açıklamada “Dileğimiz, girişimci kadınların oranının yüzde 50’ye yükselmesi.” denildi.

BTB’de 2022 yılında yapılan Organ Seçimleri’nin ardından girişimciliğin kesintisiz devam etmesi amacıyla ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararla göreve başlayan Kadın Girişimciler, yeni dönemi ve ilk yıllarını kutladı.

“GELECEK ADINA UMUDUMUZ DAHA DA ARTIYOR”

Bandırma Ticaret Borsası Kurul Başkanı Melike Çömez, “Kadın girişimciliğini desteklemek ve Türkiye’de kadın temsiliyetinin güçlenmesine katkıda bulunmak üzere TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde 2007 yılında kurulan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun, ülke genelinde yarattığı değeri gördükçe gelecek adına umudumuz daha da artıyor. Bandırma Ticaret Borsası olarak bu oluşumun bir parçası olmak da bizim için büyük bir gurur kaynağı. Dileğimiz, girişimci kadınların oranının yüzde 50’ye yükselmesi.” dedi.

“KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZLE YAN YANA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kadın girişimcilerin önemini vurgulayan Başkan Melike Çömez, “Biz bu oranın artması için tüm kadın girişimcilerimiz ile yan yana yürümeye ve gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Borsamızın sahip olduğu vizyoner bakış açısının bunu gerçekleştirecek çalışmalara imza atacağına inanıyorum. 2022 yılında yapılan organ seçimlerinden sonra aramıza yeni katılanlar ve uzun yıllardır birlikte çalıştığımız kurul üyelerimizle başarılarla dolu bir çalışma dönemi bizleri bekliyor.” diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun