Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı ilkokul öğrencilerinden “Fevziye Bebek”e destek   

Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya İlkokulu öğrencileri SMA hastası Fevziye bebek için tiyatro gösterisi düzenleyerek kampanyaya destek oldu.

Bandırma Şehit Pilot Üst

Tedavi masraflarının karşılanması için bağış kampanyası süren SMA Tip 1 ölümcül kas hastası Fevziye bebeğe bir destek de Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya İlkokulu öğrencilerinden geldi.

Öğrenciler yardım kampanyasına destek olmak için biletli tiyatro gösterisi düzenledi. 4/A sınıf öğretmeni Dilek Karaçelik tarafından yazılan ve 2 gün boyunca sergilenecek “Azra’nın Günleri” isimli tiyatro gösterisinde haftanın günleri, aylar ve gezegenler anlatıldı. Etkinliğe; Okul Müdürü Nezih Badaş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Elde edilen gelir Fevziye bebeğin ailesine ulaştırılacak.

ÖĞRENCİLER HARÇLIKLARIYLA KAMPANYAYA DESTEK OLDULAR

Öğrencilerin sosyal yardımlaşmayı öğrenmeleri ve kampanyaya katkıda bulunmaları için etkinliğin düzenlendiğini söyleyen Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya İlkokulu 4/A sınıfı öğretmeni Dilek Karaçelik, “Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz kendi harçlıklarıyla Fevziye bebeğin tedavi edilmesi tiyatro biletini satın aldı. Satılan biletlerden elde ettiğimiz geliri Fevziye bebeğin ailesinin hesabına ulaştıracağız. Bu etkinliği öğrencilerimize sosyal yardımlaşmayı öğretmek ve Bandırma’nın SMA hastası bebeği Fevziye’ye destek olmak için düzenledik. Daha önce de Yerli Malı Haftası’nda kermes düzenleyerek kampanyaya destek olduk. Derslerde işlediğimiz konulardan bir senaryo yazdım. Bu sayede gösteriyle birlikte derste öğrendiğimiz konuları da tekrar etmiş olacaklar. Oyunumuz 2 gün boyunca sergilenecek. Fevziye bebeğin ilacının alınmasını ve bu hastalığı yenmesini gönülden diliyorum. SMA değil, Fevziye bebek kazansın.” dedi.

Gösterinin ardından öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Okul Müdürü Nezih Badaş şunları söyledi: ” SMA hastası Fevziye bebeğimiz için velilerimize birlikte kermes etkinliği yapmıştık. Bugün de sevgili öğrencilerimiz oyun sergilediler ve bütün geliri bebeğimiz için gönderecekler. Dilek öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Selin Girgin