Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı çocuklar Lemi Abi ile buluştu

Bandırma Kitap Günleri’nde çocukların

Bandırma Kitap Günleri’nde çocukların Lemi Abi’si ünlü Oyuncu Lemi Filozof Bandırmalılar ile buluştu.

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci Bandırma Kitap Günleri’nin dördüncü gününde ünlü Oyuncu Lemi Filozof, hayranları ile bir araya geldi.

Türk sinemasının sevilen birçok filminde oynayan Lemi Filozof, çocuklar tarafından hayranlıkla takip ettiği çocuk yapımlarında da yer aldı. Çocuklar tarafından Lemi Abi olarak anılan ünlü oyuncu, Lemi Abi ve Zuzi “Uzay Macerası” isimli kitabıyla çocukların gönlünü fethetti. Bandırma Kitap Günleri’nde kitabıyla aynı isimli söyleşi gerçekleştirdi.

İNSANLARIN EN BÜYÜK İMZASI ÇOCUKLARA BİRŞEYLER ANLATABİLMEK

TRT Çocuk kanalında yayınlanan Sürpriz Kutusu programının ardından yazdığı kitap hakkında konuşan Filozof, “İnsanın en büyük imzası insanlara ve çocuklara bir şeyler anlatabilmek, aktarabilmektir. Bilgi ve farkındalık insanın bu dünyada bıraktığı en önemli mirastır. Ben de hayal gücümle bizim dünyamıza yabancı uzaylı bir karakter yarattım. Adı da Zuzi olsun dedim. Ona dünyamızı anlatmaya çalıştım daha sonra bunu bir kitap haline getirdik. Dünyamız her geçen gün kötüye gidiyor. Bu nedenle geri dönüşüm çok önemli. Çevremizi geri dönüşüm ile korumalıyız. Yazdığım kitap ile baktım ki yazmak çok güzel bir şeymiş. Bundan sonra yazmaya ve üretmeye devam ediyorum.” diye konuştu. Programın devamında çocukların sorularını yanıtlayan Lemi Filozof, ardından çocuklar için kitabını imzaladı.

Haber: Mihriban Nur Uysun