Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı Beşiktaşlılardan Göçmez’e destek

Bandırma Beşiktaşlı İş İnsanları

Bandırma Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği, Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat’ın Yönetim Kurulu listesinde yer alan Onur Göçmez’e destek toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi yönetim kurulunu tanıttı. Bandırma Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği, Aday Hasan Arat’ın Yönetim Kurulu’nda yer alan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’e destek toplantısı gerçekleştirdi.

Etkinliği düzenleyen Bandırma Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği Başkanı Ozan Baran, “Başkan adaylarımızdan Hasan Arat’ın listesinde Bandırmaspor Başkanımız Onur Göçmez bulunmaktadır. Burada kendisine destek vermek ve onurlandırmak adına bir toplantı düzenlemek istedik. Burada bir nevi seçim startını da veriyoruz. Bundan sonra da çevre ilçelerdeki dernekleri ziyaret edeceğiz.” diye konuştu.

“HASAN BAŞKANIMIZ İNANILMAZ ÇALIŞMIŞ”

Beşiktaş’ın bir takımdan çok bir kültür olduğuna dikkat çeken Onur Göçmez, “Yani sportif başarıyla sınırlandırılacak bir takım değil. Ben de Çerkez kökenli bir çocuk olduğum için başka bir takımı tutma ihtimalimiz yoktu. Beşiktaşlılık bizim ailede doğal olarak başlayan bir süreç. Bir yıl önce Hasan Başkanla bir tanıştım. Beşiktaş’ta çok ciddi problemlerin olduğunu gördük. Beşiktaş’ı diğer takımlardan ayırt eden ‘Beşiktaş’ duruşudur. Bu nedenle Hasan Başkan ile yaptığımız konuşmalarda böyle bir çalışma içerisinde olma kararına vardık. Hasan Başkanımız inanılmaz çalışmış.” dedi.

“BEŞİKTAŞ DEMOKRATİK BİR YAPIDIR”

Pazar günü yapılacak olan seçimin tekrar toparlanmak ve Beşiktaş’taki sorunları çözebilmek adına bir fırsat olduğunu belirten Göçmez, şunları söyledi: “Beşiktaş seven herkesin Pazar günü seçiminde olmasını rica ediyorum. O gün Beşiktaş için tarihi bir gündür. 1903 Beşiktaş için nasıl önemli bir gün ise 2023 de Beşiktaş için çok önemli bir gündür. Köprüden önce son çıkış. Bunu bir Beşiktaş taraftarı olarak söylüyorum. Gerçek Beşiktaşlıların, Beşiktaş’a sahip çıkma günü 3 Aralık Pazar günüdür. Beşiktaş demokratik bir yapıdır, halkın takımıdır. Beşiktaşlı gereği yapacaktır. Pazar günü umarım Beşiktaş için en güzeli olur.”

Haber: M. Nur Uysun