Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’dan Galatasaraylı yıldızlar yetişecek

Bandırma Galatasaray Futbol Okulu’nun

Bandırma Galatasaray Futbol Okulu’nun açılışı Marmara Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi.

Bandırma Galatasaray Futbol Okulu’nun açılışı Marmara Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi. Bursa Bandrol takımının Galatasaray marşlarını söylemesiyle başlayan etkinlikte, Galatasaray Futbol Okulu’nun öğrencileri söylenen marşlara eşlik etti. Ardından öğrenciler meşaleleri yakarak yöneticileri karşıladı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile devam eden etkinliğin açılışını Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bora Bahçetepe yaptı.

“ÖĞRENCİLERİN BU KULÜPTE YETİŞTİRİLMESİNİN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ”

Bandırma Taraftar Derneği Başkanı Hakan Yücel, “Bandırmamıza Dünya markası olan Galatasaray futbol kulübünün açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ileride bu kulübün öğrencilerinin yetiştirilmesinin mutluluğunu yaşayacağız.” diye konuştu.

“GALATASARAYLI OLMAK AYRICALIKTIR”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bora Bahçetepe, “Türkiye’nin batıya açılan penceresi ve bütün yabancı takımları yenme hedefi koyan Galatasaray Türkiye’nin vizyonudur. Bu vizyonun, takımın ve ekibin içinde olmaktan gurur duyuyorum. Küçük öğrencilerimize söylüyorum, Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır ve Galatasaraylı olmaktan gurur duyacaksınız. Bizler de sizlerle şimdiden gurur duymaya başladık. Ayrıca yönetim kurulu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir tesis olmuş.” dedi. Etkinliğe; Siyasi parti temsilcileri, Artvin ve Bolu dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Haber:Selin Girgin/ M. Nur Uysun