Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’dan Filistin’e dayanışma rüzgârı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) öğrenci toplulukları ve Bandırma Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğinde Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermeste 100 binin üzerinde yardım toplandı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrenci toplulukları ile Bandırma Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğinde, “Filistin’e Yardım Kermesi” düzenledi. Üniversite’nin Merkez Yerleşkesi’nde düzenlenen kermese öğrenciler, personeller ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım gösterildi. Gönüllüler tarafından hazırlanan yemek, tatlı ve el işi ürünler satışa sürüldü. Üniversite’de yapılan kermeste 74 bin 810 lira, İlçe müftülüğüne yapılan hayırda 45 bin 260 lira, toplamda ise 120 bin 70 lira yardım elde edildi. Elde edilen gelirin Filistin’e ulaştırılacağı kaydedildi.

FİLİSTİN’E BANDIRMA’DAN DESTEK

Filistin’e yapılan yardımların hala devam ettiğine dikkat çeken Bandırma İlçe Müftüsü Abdülhamit Pehlivan, “Bandırma Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün, üniversitedeki kulüp ve topluluklarla düzenlendiği hayır çarşımıza katılım çok yoğun oldu. Çarşımıza kurs hocalarımızın önderliğinde öğrencilerinin el emeği ürünlerle desteği ziyadesiyle bizleri mutlu etti. Bütün din görevlisi hocalarıma, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. İki gün devam eden Hayır Çarşımızda 100 binin üzerinde gelir oldu. Ayrıca düzenlediğimiz yardım kampanyasında Türkiye Diyanet Vakfı Bandırma Şubesi hesabımıza Bandırma ve Türkiye’nin her tarafından yardım yapanlar oldu. Bandırma’da birçok okulumuz ve kursumuz kendi aralarında kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri müftülüğümüze teslim etti. Yapılan yardımlar hala devam ediyor. Filistinli kardeşlerimize Allah yardım etsin.” dedi.

Haber: Selin Girgin