Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’daki öğrencilere İDO müjdesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile İDO arasında öğrenci ile akademik ve personel için bilet alımında yüzde 30 indirim uygulanmasına yönelik iş birliği imzalandı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.) arasında öğrenciler ile akademik ve idari personel için yüzde 30 indirim uygulanmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Deniz ulaşımının yaygınlaşması ve deniz kültürünün gelişmesine yönelik Üniversite ile İDO arasında yapılan protokol kapsamında üniversitenin personeline yaya ve araç biletlerinde, öğrencilere ise yaya biletlerinde yüzde 30 indirim uygulanacağı kaydedildi.

PROMOSYON KODU TANIMLAYARAK YÜZDE 30 İNDİRİMDEN YARARLANMA HAKKI

Yapılan anlaşmaya göre, öğrenciler ile akademik ve idari personellere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden bir promosyon kodunun tanımlanacağı ve bilet alırken promosyon kodunu girerek indirimden yararlanabilecekleri belirtildi. İlerleyen günlerde ise yüzde 30 indirimden yararlanabilmeleri için İDO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden de de isim-soy isim ve sicil/öğrenci numarası girilerek promosyon kodunun tanımlanacağı, bilet alımı gerçekleştirirken promosyon kodunu kullanarak indirimli bilet satın alınabileceği aktarıldı. Uygulamanın çok kısa bir zaman içerisinde başlayacağı ve aktif hale geldiğinde üniversitenin web sitesi ile sosyal medya platformlarından duyurulacağı bildirildi.

Haber Merkezi