Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da üniversitelilere yurt sayısı artıyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, devam eden yurt inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.
Yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Balıkesir Valiliği girişimleriyle BANÜ Merkez Yerleşkesi’nde çalışmalarına başlanan yeni KYK Yurt inşaatı devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar ile ilgili Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abdullah Küçük ve yüklenici firma Proje Sorumlusu Bilal Unat’tan detaylı bilgi aldı.
BANÜ’DE YURT SAYISI 8’E ÇIKACAK
Rektör Özdemir, “Devletimiz yüksek öğrenim gören öğrencilerin en temel ihtiyaçlarının başında gelen barınma ihtiyacını karşılayabilmek için önemli altyapı yatırımları yapıyor. Bu yatırımlardan biri de üniversitemiz kampüsünde devam ediyor. Yeni yurt binalarımızın yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Merkez yerleşkemizde 30 dönümlük alan içerisinde inşaatı devam eden ve tüm fakültelerimize yürüme mesafesinde yer alan yeni KYK yurdu ile yaklaşık 1200 öğrencimizin daha barınma ihtiyacını karşılayacağız. Böylece üniversitemiz öğrencilerine konaklama hizmeti verecek olan yurt sayısı 8’e, konaklayacak öğrenci kapasitesi de 7 bin 500’e çıkacak.”dedi. /Haber Merkezi