Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da temiz çevre için afişler tasarlandı

Bandırma Kent Konseyi tarafından

Bandırma Kent Konseyi tarafından başlatılan, “Haydi Temiz Çevre İçin El Ele” Afiş Tasarım Yarışması’nda en başarılı afiş kazanacak.

Bandırma Kent Konseyi’nin düzenlediği “Haydi, Temiz Çevre İçin El Ele” çevre temalı afiş tasarım yarışması başvuruları sona erdi. Yarışmaya 40’a yakın başvuru olduğunu belirten Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Sanat Çalışma Grubu tarafından hazırlanan dördüncü ödüllü yarışmanın da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

AFİŞLER AÇIK HAVADA SERGİLENECEK
Bandırma Kent Konseyi Sanat Çalışma Grubu ile Bandırma’da çevre bilici oluşturmak için bu tarz yarışmalar düzenlediklerini belirten Polat, “Bandırma’da öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizde çevre bilinci ve çevre duyarlılığını oluşturmayı amaçladık. Bu farkındalığı yaratmak için her sene çevre konulu çeşitli yarışmalar düzenliyoruz. ‘Haydi, Temiz Çevre İçin El Ele’ de bizim bu yarışmaların dördüncüsü oldu. Yarışma sürecinde 40’a yakın afiş ile başvuru yapıldı. Afişler ile yaratmak istediğimiz çevre bilincine katkıda bulundukları için öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Afişler Sanat Çalışma Grubu tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenlere ödüllerini takdim edeceğiz. Yarışmaya katılan tüm afişleri Cumhuriyet Meydanı’nda açık hava sergisi yaparak ziyaretçilerin beğenisine sunacağız.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun