Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da sokak hayvanlarına Büyükşehir’in eli değdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’ni hizmete sundu.
Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin resmi açılışı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

VETBULANS VE VETBÜS HAYVANLAR İÇİN GEZİYOR
VETBÜS ile her ay il ve ilçeleri gezerek sokak hayvanlarının tedavi edildiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Volkan Karateke, “Canlılar için sürdürülebilir bir yaşam ve koşulsuz sevgi sağlamak amacıyla çalışmalarımızı, faaliyet ve etki alanımızı genişleterek hizmet vermeye devam ediyoruz. Toplumsal sorumluluğumuz ve vicdanımızın sokaklara yansıması olan sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı her geçen dönem daha sağlıklı ve etkin hale getiriyoruz. VETBÜS ile birlikte her ay programlı şekilde ilimizi karış karış gezerek bizlerin yardımına ihtiyaç duyan tüm sokak hayvanlarına sevgimizi götürüyor ve Vetbulans acil müdahale ile nakil araçlarımızla can dostlarımızın yardımına koşuyoruz. Bandırma’da hizmete açtığımız Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi ile ücretsiz bir şekilde sokak hayvanlarının yardımına koşmaya devam edeceğiz.” dedi.

“HAYVANSEVERLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin hizmete açılması ile birlikte Balıkesir genelinde toplam 4 tedavi merkezine ulaştıklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bandırma’da sokak hayvanlarımız ile ilgili bir eksiğimiz vardı. O eksiği de güzel veterinerlerimiz, personelimizle tam teşekküllü bir üniteyle hayata geçiriyoruz. Bölgemize hayırlı olsun. Hayvanseverlerimizden destek bekliyoruz. Siz ihtiyacı olan sokak hayvanlarımızı bulun, biz tedavi edelim. Hayvanların dili yok, konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar. Bu işlerde müdahale zamanı da çok önemli. Gecikmeden hızlı bir şekilde araçlarımızla, veterinerlerimizle tam teşekküllü hastane niteliğindeki tedavi merkezimizle Bandırma ve bölgedeki tüm sokak hayvanlarına hizmet etmek üzere buradayız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

PROFESYONEL EKİP HAYVANLAR İÇİN ÇALIŞIYOR
Hizmete resmen açılan tedavi merkezinde 2 Veteriner Hekim, 2 Veteriner Teknikeri, 2 yardımcı personel ve 1 tane de karşılama personeli bulunuyor. Acil müdahaleleri yerinde ve hızlı müdahale için nakil aracı ve tedavi merkezi içinde hemogram, ultrason, röntgen cihazı ve birçok teknik ekipman da bulunuyor.
Açılışa, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve İsmail Ay, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Oya Yücel, Zeynep Özdemir, Zeynep Özgün ve Ersan Kırbaş, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Koray Başa, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan katıldı.
Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin