Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da sokak hayvanları unutulmadı

Bandırma Kent Konseyi ve

Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Scooter Kulübü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanları için ücretsiz mama dağıttı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Scooter Kulübü işbirliğinde sokak hayvanları için vatandaşlara ücretsiz dostluk maması dağıtıldı. Bandırma Kitap Günleri kapsamında kurulan stantlarda yerini alan mamalar, isteyen vatandaşlara ücretsiz olarak verildi. Dağıtımda Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Bandırma Scooter Kulübü üyeleri yer aldı.

Bandırma Scooter Kulübü Temsilcisi Aytaç Tav, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde mama dağıtımında bulunduk. Bandırma Kulübü Üyelerimizin desteği ve aynı zamanda Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Bey’in de katkılarıyla böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Hayvansever vatandaşlarımıza bu anlamlı günde mama dağıtımında bulunduk. Aynı zamanda Seth Pet Shop’un da bu dağıtıma desteği oldu. Hayvanlarımızı her zaman koruyup onlara 1 kap mama 1 kap su vermeliyiz. İleride yapacağımız diğer etkinliklerde de herkesin desteğini bekliyoruz.”dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun