Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da sokak hayvanları için sıfır atık uygulaması

Bandırma Belediyesi, hayvanseverleri sevindirecek

Bandırma Belediyesi, hayvanseverleri sevindirecek bir çalışmaya imza atarak Bandırma’nın çeşitli noktalarına Mamamatik yerleştirdi.

Bandırma’da yaşayan sokak hayvanlarının popülasyonu her geçen gün artıyor. Bandırma Belediyesi hayvanseverleri sevindirecek bir çalışmaya imza atarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Bandırma’nın çeşitli yerlerine “Mamamatik” yerleştirdi. Bu makineler sayesinde hayvansever vatandaşlar pet, cam veya metal şişe karşılığında sokak hayvanları için mama sağlayabilecek. Aynı zamanda geri dönüşüm için de oldukça önemli bir proje olan Mamamatik sayesinde Bandırma’da birçok noktada sokak hayvanları pet şişe karşılığında beslenebilecek.

HEM CANLILAR HEM ÇEVRE DÜŞÜNÜLDÜ

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde başlatılan Mamamatik uygulaması hakkında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Kentimizin birçok noktasında başlattığımız “Mamamatik” uygulaması ile hem sokakta yaşayan can dostlarımızın yiyecek ihtiyacını karşılıyor hem de geri dönüşüme katkı sağlıyoruz. Sizlerde Mamamatiklerimize pet şişe, cam şişe ve metal kutu atarak can dostlarımıza mama desteği sağlayabilir, sıfır atık projesine destek olabilirsiniz. Tüm canlılara şefkatle ve sevgiyle yaklaşmak, satın almak yerine bir sokak hayvanını sahiplenmek, kapımızın önüne onlar için bir kap su ve mama koymak yaşadığımız bu dünyayı daha güzel bir yer haline getirir.” dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun