Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da pazar fiyatları bu hafta vatandaşı memnun etmedi

Bandırma’da bu hafta pazar

Bandırma’da bu hafta pazar fiyatları cep yaktı. Bakla ve patlıcan zam şampiyonu olarak tezgâhta yerini alırken karnabahar 12 lira 50 kuruştan satışa sunuldu.
Bandırma Pazartesi Pazarı’nda her hafta olduğu gibi kış sebze ve meyveleri tezgâhlarda yerini aldı. Yağışlı havalar ve günden güne artan zam oranları pazar fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren haftalık alışverişini yapan vatandaşlar, bu hafta fiyatların yükselmesi sebebiyle pazardan memnun ayrılmadı. Geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı, yüksek enflasyonla mücadele eden vatandaşlar, fiyatlara tepki gösterdi. Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle giderlerin fazla olduğunu belirten pazarcı esnafı da zamlar dolayısıyla memnun olmadığını dile getirdi. Bu hafta Pazartesi Pazarı’nda zam şampiyonu olarak bakla ve patlıcan 60 liradan tezgâhta yerini alırken en uygun fiyata karnabahar 12 lira 50 kuruştan satışa sunuldu.
Bandırma’da bu hafta sebze ve meyve fiyatları ise şu şekilde;
Elma 25 lira, portakal 15 lira, domates 30 lira, mandalina 18 lira, havuç 20 lira, limon 20 lira, patlıcan 60 lira, kabak 35 lira, çilek 50 lira, kereviz 40 lira, pırasa 15 lira, marul 30 lira, roka demet 15 lira, maydonoz demet 7,5 lira, soğan demet 15 lira, ıspanak 40 lira, patates 22 lira 50 kuruş, salatalık 50 lira, soğan 17 lira 50 kuruş, muz 35-50 lira, kivi 50 lira brokoli 30 lira, ayva 50 lira, salatalık 50 lira, bakla 60 lira ve karnabahar 12 lira 50 kuruş civarında seyrediyor.
Haber: Selin Girgin