Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’da ve Balıkesir’de vize ile final sınavı dönemi boyunca öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti vereceklerini duyurdu.

Bandırma’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yücel Yılmaz, AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. İlçe teşkilatında konuşan Yılmaz, eğitimin ve öğrencileri desteklemenin önemine dikkat çekerek “ Vize ve final döneminde öğrencilerimiz şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanacak” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’da gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında esnafla buluştu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Çocuk Sarayı’nın bulunduğu alanda yapılacak olan otoparkı yerinde inceledi.

“SÜRESİ BİTENE KADAR OTOPARK ALANINA DÖNÜŞTÜRDÜK”

Otopark inşaatına bir an önce başlamak istediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Katlı otopark yapacağımız arazi için alt çalışmalarını ve kamulaştırmaları tamamlamak için bekliyoruz. Bu süre içerisinde Bandırma’da yoğun trafik ve otopark ihtiyacı olduğu için ruhsatlandırma süresi ve kamulaştırma süresi bitinceye kadar bu bölgeyi otopark olarak kullanacağımız alana dönüştürdük. Katlı otopark için inşaata bir an önce başlamak istiyoruz.” dedi.

MOTTO:“ŞİMDİ BİLME ZAMAN”

Başkan Yılmaz, Bandırma ziyareti kapsamında AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Başkan Yılmaz ile hizmet vermek istediklerini belirterek “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın 5 yıldır çıkmış olduğu yolculukta yapmış oldukları yapacaklarının teminatıdır. ‘Şimdi bilme zamanı’ mottosuyla beraber Bandırma’ya çok güzel hizmetler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde Bandırma’ya güzel bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bu kutlu davada bütün dava arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Bandırma’daki trafik sorunuyla da ilgilendiklerini ifade eden Yılmaz, “Bandırma’nın trafiğini rahatlatacak projeler yaptık. Belediye otobüsleri eskidiğinden dolayı yeni araçlar aldık ve bizim desteğimizle yenilendi. Büyük bir devrim olacak. Bundan sonra Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri vize ve final döneminde otobüslere ücretsiz binecek. Öğrencilerimiz için farklı müjdeli haberlerimizde olacak. Ayrıca Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne henüz açılışını gerçekleştirmediğimiz bir spor tesisi yaptık. 14 bin Bandırmalı genç farklı saat, gün ve branşlarda eğitim alıyor. Üniversite yolunda ve Erdek kavşağının olduğu alandaki trafik yoğunluğunu azaltacak yan yollar yapacağız. 2019 yılında Bandırmalılar’ın dile getirdikleri sorunları 5 yıl içinde belediyemizin ilgilendiği kısımların yüzde yüzünü hallettik. Henüz hayata geçirmediğimiz projelerimiz ve yapacaklarımızı da bir sonraki dönem Bandırmalılara müjde olarak vereceğiz. Deprem, afet bölgeleri, otoparklar ve kentsel dönüşümler için çalışmalar gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

“BANDIRMA’YI HİZMETE BOĞMAK İSTİYORUZ”

Bandırma’da gerçekleştirmek istediği bazı projelerde mevzuata takıldıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Bandırma Belediyesi ile hep uyumlu çalıştık ama Bandırma Belediye Başkanı’nın tabanındaki problemlerden dolayı bazı projeleri hayata geçiremedik. İş makinelerimizle geldik ve geri döndük. Bir şekilde Bandırma’nın doğruyu göreceğine inanıyoruz. Bandırma’yı hizmete boğmak istiyor ve söz verdiğimiz her şeyi yapmak istiyoruz. Hükümetten destek alıyoruz burada imara, ilçede mevzuata takılıyoruz. Bandırma’nın akıllı hareket etmesi gerekiyor. Bu partizanlık değil. Ödünç oy istiyoruz. Bandırma kalkınsın ve uyum içinde yönetilsin. Kültür Merkezi’nin inşaatı için bakanlıkla görüştük. Büyükşehir Belediyemizle Kültür Merkezi’mizde Bandırma’ya güzel bir hizmet vermek istiyoruz. Bu hizmetten Gönen, Manyas, Erdek ve Adalar’da yararlanabilecek. Büyük tiyatrolarında gelebileceği bir alan hazırlıyoruz.” dedi.

Haber: Selin Girgin / M. Nur Uysun