Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da muhtarlar günü kutlandı

Bandırma’da, 19 Ekim Muhtarlar

Bandırma’da, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama töreni gerçekleştirildi. Törene; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda resmî tören gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Hancıoğlu yaptı.

“YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yerel seçimlerde muhtarlara başarılar dileyen Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık, “Yasalar ve imkanlar çerçevesinde her zaman yanımızda olan başta Kaymakamımıza, Belediye Başkanı’na, Emniyetimize, Jandarmamıza ve devlet kurumlarına muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Gazze’de şehit edilen çocuklara, kadınlara ve sivillere Allah’tan rahmet diliyor, İsrail denen devleti şiddet ve nefretle kınıyorum. 5 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

“GAZZE’DE ÖLEN BİNLERCE İNSAN VE ÇOCUKLAR İÇİN RAHMET DİLİYORUM”

Yeni ve eski muhtarların muhtarlar gününü kutlayan Muhtar Hancıoğlu, “Hepimiz biliyoruz ki önümüzde yapılacak olan bir yerel seçim var, seçime girmeyecek arkadaşlarımıza bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür eder, seçime girecek tüm arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. Bizler için özel olan bu gün Gazze’deki saldırılardan söz etmemek olmaz,ölen binlerce insan ve çocuklar için rahmet diliyorum. İsrail’in El Baptist Hastanesi’ne yaptığı saldırı insanlık suçudur. Muhtarlık olarak yetki ve bütçe olmamasına rağmen mahallesinin sorunlarının çözümü için büyük bir özveri ile çalışan, yoktan var ederek mahallesinin dertlerine derman olmaya çalışan muhtarlarımızın Yeni ve eski tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyorum. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş muhtarlarımızı da rahmetle anıyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günümüz kutlu olsun.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin