Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da motorin 38 lirayı buldu

Gelen zamların ardından Bandırma’da

Gelen zamların ardından Bandırma’da 36 lirayı aşan motorine bir zam daha geliyor. Bandırma’da motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş daha zam gelecek.

Akaryakıt zamlarından en çok nasibini alan motorine bir zam daha geliyor. Bandırma’da 36 lira 21 kuruşu bulan motorinin litre fiyatının 1 Ağustos’tan itibaren 1 lira 7 kuruş daha artacağı öğrenildi.

Dolar ve brent petrol kurundaki dalgalanmaların ardından sürekli fiyatı artan motorine gelecek 1 lira 7 kuruşluk zammın yakın zamanda akaryakıt istasyonlarına yansıması bekleniyor. Uzmanlar KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamların ardından benzin, motorin ve tüm akaryakıt grubundaki fiyatlarda artışların devam edeceğini aktardı.

MOTORİN 34 LİRA 68 KURUŞU BULACAK

Bandırma’da gelen zamların ardından motorinin güncel litre fiyatı 36 lira 21 kuruş iken zamlardan sonra bu fiyatın 38 lirayı bulması bekleniyor. Zammın ardından Bandırma’da motorinin litre fiyatı 37 lira 91 kuruşu görecek. Kurşunsuz benzinin litresi 36 lira 78 kuruş iken, LPG’nin güncel litre fiyatı ise 13 lira 90 kuruş civarında satılıyor. Piyasadaki dalgalanma sebebiyle akaryakıt fiyatlarındaki artışın devam edeceği düşünülüyor.

Haber: M. Nur Uysun