Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Memleket Partisi’nde istifa depremi

Memleket Partisi Bandırma İlçe

Memleket Partisi Bandırma İlçe Yönetimi ve Belediye Başkanı Adayı Sevtap Pektezel partiden istifa ettiklerini açıkladı.
Memleket Partisi Bandırma İlçe Yönetimi ortak kararla yönetimde istifa etti. Parti genel merkezinde anti demokratik uygulamalar yapılmasını gerekçe göstererek istifa eden yönetime üyeler de destek verdi. İstifa duyurusunun ardından bazı üyelerin de istifa ettiği öğrenildi.
Genel merkezin Balıkesir’de parti tabanını dikkate almadığını vurgulayan Yönetim şu açıklamada bulundu: “Memleket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı olarak genel merkezimizde yaşanan belirli anti demokratik uygulamalardan dolayı üzülerek oy birliği ile görevlerimizden ve Memleket Partisi’nden istifa etme kararı almış bulunmaktayız. Parti tüzüğünde açıkça yer alan Genel başkanımız Sn. Muharrem İnce’nin ısrarla söylediği demokratik kararlar alan, teşkilat başkanlarını, yöneticileri ve hatta genel başkanı dahi üyeler seçer söylemi Balıkesir ili için tamamen hayal haline gelmiştir. Balıkesir’de parti tabanının şiddetle karşı çıktığı tepeden inme kararlarla atama ile kurultay bile yapılmadan göreve getirilen kişiler olması ve Balıkesir’de parti ilkelerine ters düşen uygulamalar yapılması bizleri derinden yaralamış olup bizleri istifa etmeye sürüklemiştir. Bandırma ilçe yönetim kurulu ve üyeleri olarak bugüne kadar yanımızda olan tüm partililerimize maddi manevi tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”
Yönetimin kararına destek olan Belediye Başkan Aday Adayı Sevtap Pektezel de patiden istifa ettiğini duyurdu. Pektezel, “Üyelerimizin aldığı karar sonucunda toplu halde istifa etmeleri benim için çok kıymetlidir. Ben üyelerin aldığı bu karara sonuna kadar katılıyor ve arkasında duruyorum. Dolayısı ile hem Bandırma belediye başkanı aday adaylığından hem de partiden istifamı sunmuş bulunmaktayım.”dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun