Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da LPG 14 liraya yaklaştı

Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye

Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. 26 Temmuz’dan itibaren LPG fiyatlarına 24 kuruş daha zam geldi. Bandırma’da LPG’nin litre fiyatı 13 lira 90kuruşu buldu.

ÖTV’ye gelen zam ile birlikte akaryakıt fiyatlarında ani bir artış yaşanmıştı. Dolar kurundaki artış ve brent petroldeki artış akaryakıt fiyatlarına etki etti. Yapılan artışların ardan akaryakıt grubuna gelen yeni zamlardan LPG de nasibini aldı. LPG’ye 26 Temmuz’dan itibaren 24 kuruş daha zam geldi.

BENZİNİN FİYATI YÜZDE 70, MOTORİNİN FİYATI YÜZDE 75 ARTTI

Otogaz (LPG) fiyatları 24 kuruş zamlandı. LPG’ye gelen 24 kuruşluk zam akaryakıt istasyonlarına yansıdı. Gelen zamdan önce Bandırma’da litre fiyatı 13 lira 65 kuruş civarında olan LPG’nin fiyatı zam ile birlikte Bandırma’da LPG’nin güncel litre fiyatı 13 lira 90 kuruşu buldu. Bandırma’da güncel olarak kurşunsuz benzinin litresi 36 lira 78 kuruş iken, motorinin litre fiyatı 34 lira 68 kuruş civarında satılıyor. Son 2 ayda akaryakıt fiyatları neredeyse 2 kat arttı. 2 ay önce 20 liradan satılan benzin bugün 36 lirayı bulurken 19 liradan satılan motorin 34 lirayı aştı. 2 ayda Benzinin fiyatı yüzde 70, motorinin ise yüzde 75 arttı.

Haber: M. Nur Uysun