Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da her gün 13 araç burada şarj oluyor

Bandırma Ticaret Odası (BTO)

Bandırma Ticaret Odası (BTO) tarafından Haziran ayında hayata geçirilen “Trugo Şarj İstasyonu” Bandırma’da ve bölgede elektrikli araç kullanan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
BTO Başkanı Adem Yılmaz, 24 saat hizmet veren hızlı şarj istasyonunda ayda en az 400 aracın şarj edildiğini kaydetti. BTO’nun  girişimleriyle hazırlanan “Elektrikli Yüksek Hızlı Şarj İstasyonu” projesi Haziran ayında hayata geçirilmişti. Bandırma’da ve bölgede elektrikli araç kullanan vatandaşların ihtiyaç duyduğu yüksek hızlı şarj ünitesi kurulduğu günden beri vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

GÜNDE 13 ARAÇ ŞARJ EDİLİYOR
Gün içerisinde en az 12-13 aracın şarj edilmeye getirildiğini söyleyen BTO Başkanı Adem Yılmaz, “Trugo Şarj İstasyonumuz 24 saat boyunca hizmet veriyor. 180 kW gücünde olup araçları 25 dakikada şarj ediyor. Günde en az 12-13 araç şarj edilmek üzere getiriliyor. Yazın ayda ortalama 600-700 araç şarj edilmek için getirilmişti. Kış ayı itibariyle bu sayı aylık 400-500 civarında seyrediyor. Trugo uygulamasında Bursa-Çanakkale hattında yüksek hızlı oksijenler haricinde Bandırma Trugo Şarj İstasyonu gözüküyor. Bölgeye gelenler genelde bizim istasyonu kullanıyor. TOGG başta olmak üzere tüm elektrikli otomobillerle uyumlu olarak tasarlandığı için Porsche, MG, Tesla gibi birçok elektrikli araç geliyor. ” dedi.
Haber: Selin Girgin