Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da halk günleri devam ediyor

Bandırma Belediyesi’nin düzenli olarak

Bandırma Belediyesi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günleri hızla devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, göreve geldiği günden beri halkla iç içe profil sergiliyor. Tosun, belediyenin düzenlediği “Halk Günü” nde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor, çözümler üretiyor. Bandırma Belediyesi Hizmet Binası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, hemşehrilerinin sorunlarıyla tek tek ilgilenip ilgili birimlere talimat veriyor.

KATILIMCI VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Bandırma Belediyesi, “katılımcı ve şeffaf belediyecilik” anlayışıyla samimi ve güven içinde sürdürdüğü belediyecilik faaliyetlerine devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Halk Günü’ de bu faaliyetlerin başında geliyor. Vatandaşların istek ve şikayetlerini yüzyüze dinleyen Belediye Başkanı Tolga Tosun, ulaşılabilir yönetimin temellerini güçlendiriyor.

Bandırma Belediyesi olarak çalışmaların daima vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun “Halkımızla birebir görüşmeyi tercih ediyoruz. En doğru hizmeti vermenin yolunun birebir iletişimle olacağına inanıyoruz. Bu bağlamda Halk Günü toplantılarımız ile Bandırmalı vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ