Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da geleceğin yetenekleri aranıyor

Bandırma’da Gençlik ve Spor

Bandırma’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi için çalışmalar başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Bandırma’da yetenekli öğrenciler için taramalar başladı. Bandırma’da eğitim gören 3. sınıf öğrencilerinin yeteneklerine göre elemelere katıldığı proje kapsamında bin 300 öğrenci, 8 farklı parkurda değerlendirmeye tabi tutuldu.

KEŞFEDİLEN YETENEKLER DESTEKLENECEK

Yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi ve geleceğin sporcularının keşfedilmesinin hedeflendiği taramalar 30 Nisan ve 2-8 Mayıs tarihlerinde 5 gün boyunca devam edecek. Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yürütücülüğünde Bandırma Yavuz Sultan Selim Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşen taramalar kapsamında her öğrencinin performansı, farklı parkurlarda değerlendirilerek belirlenen sistem üzerinden ölçme ve değerlendirme yapılacak. Tespit edilen öğrenciler, geliştirme ve yönlendirme çalışmalarına alınarak ve spor alanında desteklenecek.

HABER MERKEZİ