Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da engelli bireyler sonbaharı karşıladı

Bandırma Engelime Renk Ver

Bandırma Engelime Renk Ver Derneği tarafından “Engelsiz Güz Pikniği” düzenlendi. Etkinlikte özel gereksinimli bireyler ve aileleri gönül bağlarını güçlendirerek sonbaharı karşıladı.

Bandırma Engelime Renk Ver Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Engelsiz Güz Pikniği” bu yıl da gerçekleştirildi. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte özel gereksinimli bireyler ve aileleri birlik ve beraberlik içinde gönül bağlarını güçlendirdi. Çeşitli çocuk oyunları ve müzikler ile eğlenilen piknikte dernek tarafından lokma dağıtıldı.

“BU TÜR ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Bu tür faaliyetlerin dernek üyelerinin ve ailelerinin tanışıp, kaynaşmasına vesile olduğuna dikkat çeken Bandırma Engelime Renk Ver Derneği Başkanı Nercü Çalışkan, “Engelime Renk Ver Derneği olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Eylül dönemine girdik. Bu dönemde kurslarımız açılacak. Bu kursları annelere yönelik açarak el işleri yaptıkları faaliyetler gerçekleştireceğiz. Dernek olarak çocukların hoşlanabileceği kurslar yapıyoruz. Her yaştan insan ve her özel gereksinimli birey derneğimizde var. Bizim amacımız çocuklarımızın ve üyelerimizin sosyal hayata adaptasyonlarını sağlayabilmek.” dedi.

“HAYATI PAYLAŞMAMIZA ASLA ENGEL YOK”

Düzenlenen Engelsiz Güz Pikniği’ne katılan ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek eğlenceli dakikalar yaşayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Tüm engelleri sevgiyle aşacağız. Engelime Renk Ver Derneği tarafından organize edilen güz pikniğinde özel bireylerimizle bir araya geldik. Kıymetli kardeşlerimle birlikte eğlendik, hoş vakitler geçirdik. Hayatı paylaşmamıza asla engel yok. Bizleri bir araya getiren dernek başkanı Nercü Çalışkan’a ve bu organizasyona emek harcayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber: N. Canan Zivane