Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da “Dünden Bugüne Filistin” paneli

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde “Dünden Bugüne Filistin” konulu panel düzenlendi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu tarafından hazırlanan “Dünden Bugüne Filistin” panelinde Filistin tarihinde İslam ve Türk hakimiyetinin izleri anlatıldı.

Panelin moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Şahin üstlendi. Panelde konuşmacı olarak Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Güven ve İslami İlimler Fakültesi, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Zengin yer aldı. MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Tolga Tetik de programa katıldı.

“FİLİSTİN’İ KONUŞMAYI BIRAKMA”

Filistin’e dair kısa film gösterimi yapılan panelde moderatör Prof. Dr. İsmail Şahin Filistin meselesinin uluslararası boyutu ve etkileri üzerine detaylı bilgiler verdi. Doç. Dr. Fatih Zengin, Filistin tarihinde İslam ve Türk hakimiyetinin izlerini anlattı. İslam’ın etkisiyle bölgede oluşan kültürün önemine vurgu yapan Zengin, Türk hakimiyetinin bölgedeki tarihi zenginleştirdiğini belirtti. Doç. Dr. Ahmet Güven konunun uluslararası medya ve sosyal medyaya yansımalarını ele aldı. Panel sonunda katılımcılara teşekkür sertifikası takdim edildi.
Haber Merkezi