Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da dolandırıcılara dikkat!

Bandırma Belediyesi, Bandırma’da yaşayan

Bandırma Belediyesi, Bandırma’da yaşayan vatandaşları belediye kimliğiyle yapılan dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık vakalarının çoğalması üzerine Bandırma Belediyesi açıklamada bulundu. Belediye kimliğiyle yapılan dolandırıcılıklara karşı vatandaşları uyaran Bandırma Belediyesi, Bandırmalıları bu konuda dikkatli olması için uyardı. Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşleri olduklarını iddia eden şahısların olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Son günlerde özellikle yaşlı vatandaşlarımızın ikamet ettikleri adrese giderek “Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşleri’nden geliyoruz.” şeklinde ifadeler kullanarak hemşerilerimizin bilgilerini alma girişiminde bulunan şahısların olduğu bilgisi kurumumuza iletilmiştir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bu tarz art niyetli kişilere itibar etmemelerini ve böyle bir durumda karşılaşıldığında emniyet güçlerine ulaşarak şikâyette bulunmalarını önemle rica ederiz.”

Haber: M. Nur Uysun