Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da doğaseverlere yürüyüş rotası

Bandırma Kent Konseyi ve

Bandırma Kent Konseyi ve BANDAK, Misakça Mahallesi’ne ziyaret düzenleyerek yürüyüş rotası oluşturmak için keşif gezisi gerçekleştirdi.
Bandırma Kent Konseyi, Misakça Mahallesi’nde doğa yürüyüşü rotası oluşturmak için girişimlere başladı. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Yürütme Kurulu Üyeleri, Doğa Çevre Çalışma Grubu Sözcüsü BANDAK Başkanı Kadri Civan ve dernek üyeleri Misakça Mahallesi’ne keşif gezisi düzenledi. Misakça Mahallesi’nde bulunan göllerin, 12 ay boyunca Misakça’da yaşayan flamingolar ve diğer doğa güzelliklerinin gözlemlenebileceği bir rota oluşturmak için ilk adım atıldı.
DOĞASEVERLERİN İLGİSİNİ ÇEKECEK BİR ROTA OLUŞTURULACAK
Oluşturmayı planladıkları rota sayesinde doğaseverlerin Misakça’da görülmesi gereken yerleri daha rahat keşfedeceğini belirten Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Bugün Misakça Mahallemizde özellikle Doğa Yürüyüşü severler için BANDAK koordinesinde Misakça’da Yürüyüş Rotası oluşumu için ilk gezimizi gerçekleştirdik. Amacımız doğal güzellikleri, Misakça ve Yarık Gölleri ayrıca Misakça’da 12 ay yaşayan flamingoları gözlemleyeceğimiz doğaseverlerin ilgisini çekecek bir rota oluşturmak. Muhtarımızın girişimleri ile artık gölde av yasağı uygulaması gelmesi ilerleyen süreçlerde bölgenin birçok kuş için yaşam alanı olacağını biliyoruz. Oluşturacağımız Yürüyüş Rotaları hakkında çalışmalarımız sonunda Bandırma’nın yürüyüş rotalarını bir bilgilendirme olarak çıkarma fikrindeyiz. Bu çalışmada bizlere destek olan köy muhtarımız Refik Öztürk ve BANDAK ailesine teşekkür ederiz.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun